DSC_5882.jpg

"Dialog er nøkkelen, samhandling er veien, Suksess er målet."

 

Hos oss starter alt med dialog. Når du tar kontakt med oss vil vi gjerne høre om dine behov før vi klekker ut en plan sammen. Ta kontakt for en uforpliktende samtale. 

Tekst, foto, video

Vi produserer attraktivt innhold til nettsider, blogg, plakater, rapporter, intranett, bøker m.m.   
Vi hjelper gjerne din bedrift med idéutvikling, grafiske tjenester, tekst, foto, video, webløsninger, publikasjoner, magasiner, oversettelse (Fransk - Norsk, Engelsk - Norsk), reklame og sosiale medier.

 

Workshop og Foredrag

På grunn av vår varierte arbeidserfaring og faglige bakgrunn har vi opparbeidet oss kompetanse innenfor mange felt. Vi holder workshops og foredrag om temaer som pågangsmot, migrasjon, kommunikasjon og entreprenørskap. Våre workshops og foredrag er skreddersyde etter dine behov og skal alltid være lærerike og gøyale.  

 
12307394_850622501723555_1251820341031803375_o.jpg

Event

Vi har lang erfaring med organisering av kultureventer og andre arrangementer. Ta kontakt dersom du har behov for en produsent, eventkoordinator, pressekontakt ved arrangement, kommunikasjonsplanlegg-ing eller kampanjeplanlegging.

 

Prosjekt

Vi har lang erfaring med planlegging, gjennomføring og rapportering av prosjekter. Kulturelle og samfunnsorienterte prosjekter er vår styrke. Ta kontakt dersom du trenger en prosjektledelse, kursholder, en møteleder eller ordstyrer.

Ingen prosjekter er helt like. Vi tilbyr derfor skreddersydde tjenester for å dekke dine behov. Priser varierer avhengig av oppdragets art og omfang. Avtales ved forespørsel.