VI LANSERER VÅR NYE NETTSIDE OG VIL FEIRE MED DEG

Trenger du en ny hjemmeside, en blogg eller innhold? i september og oktober lager vi attraktivt innhold for redaksjoner og kommersiell kommunikasjon til ekstra god pris.

Vi hjelper gjerne din bedrift med redaksjonelle saker for nett eller trykte utgaver, rapporter idéutvikling, grafiske tjenester, tekst, foto, video, webløsninger, publikasjoner, magasiner, oversettelse (Fransk - Norsk, Engelsk - Norsk), reklame og sosiale medier.

Priser varierer avhengig av oppdragets art og omfang. Kontakt oss for mer informasjon! Vi er opptatt av å bygge et godt nettverk og levere det vi lover.

Media og kommunikasjonsbyrået Rafiki ble startet i 2013 av Nicole Rafiki. Det skal synes på arbeidet vårt at vi brenner for jobben vår. Vi leverer det vi lover. Test oss ut, davel! I september og oktober får du 50 % rabatt på alle våre tjenester.