12143194_395850703951612_1544843102899555895_n.jpg
 
 

Media og kommunikasjonsbyrået Rafiki ble startet av Nicole Rafiki i 2013. Fra basen vår i Oslo tar vi oppdrag fra bedrifter og organisasjoner i alle størrelser. 

Vi har et stort samfunnsengasjement, tenker strategisk og er opptatt av å bygge relasjoner på tvers av ulike fagmiljøer. Vi har en god nyhetsforståelse, er opptatt av å skrive gode tekster og har en enorm arbeidskapasitet.

Grunnleggeren og teamleder Nicole Rafiki er en initiativrik og uavhengig journalist, forfatter og entreprenør. Hun har en lidenskap for god kommunikasjon og har jobbet som skribent og journalist i overkant av fem år. Hennes kreativitet og fleksibilitet gjør at hun har mange baller i luften.

Siden oppstarten har Rafiki jobbet med en variert kundekrets. I 2015 var hun gjesteredaktør for to av fire årlige utgaver av Nordens første uavhengige kulturpolitiske tidsskrift, Samora magasin. Hun har også vært bidragsyter i A-magasinet, Ny Tid, Verdensmagasinet X, Bistandsaktuelt og Drammens Tidende for å nevne noe. Hun har jobbet med kommunikasjon i det statlige Kontaktutvalget for innvandrerbefolkningen og myndighetene (KIM) og NSB blant annet.

Rafikis varierte erfaring spenner fra ulike journalist og skribentoppdrag til sosialarbeid med mindreårige flyktninger på et asylmottak i Oslo-området og kulturarbeid. I 2014 startet hun kulturorganisasjonen Afrikanske Dager som jobber for å bistå flerkulturell ungdom med å utvikle sine kulturtalenter. I 2015 skrev hun boken «Malu får nye fletter» sammen med Jemimah Yombo.